dissabte, 8 de maig de 2010

El diari Información parla de l'aniversari de l'escola

Al diari Información del dissabte 8 de maig apareix la següent noticia sobre la nostra escola:
"El 'Miguel de Cervantes' celebra el seu 25 aniversari amb iniciatives retrospectives
 L'escola crea un bloc, impulsa una revista, un DVD i una mostra, així com una cita d'antics professors
JM GRAU JM GRAU
El El col.legi públic Miguel de Cervantes d'Elx compleix aquest curs un quart de segle i per aquest motiu es venen organitzat diverses activitats commemoratives. Aquest centre va obrir les seves portes el 1985 amb una mica més de cent alumnes i actualment ronda el mig miler.

Les celebracions són senzilles però imaginatives, diverses però molt emotives, pràcticament fidel reflex de l'esperit que ha acompanyat aquest col.legi durant els seus 25 anys. Aquí el respecte, la integració, el treball en equip són valors molt interioritzats. I no només en classe, sinó també a l'hora de commemorar aquest aniversari.
Des del centre s'han llançat diverses activitats aprofitant aquesta ocasió especial. Així per exemple, s'ha creat un bloc, s'està preparant una revista i es posarà en marxa una presentació que reculli la història de l'escola, de com ha anat millorant en recursos i els canvis que s'han anat produint. Al costat de tot això es vol elaborar un DVD de fotografies retrospectiu, organitzar un "sopar de cabaset" per al 11 de juny, on vagi el professorat que ha passat durant aquests anys pel centre, i, prèviament, que els alumnes comparteixin un berenar el proper 14 de maig.
Marién Antón és la directora del centre i responsable de 457 nens. " Aquest és un col.legi molt dinàmic, preocupat per la millora de l'educació, per la qualitat i les noves metodologies i tecnologies", assenyala la directora, que afegeix que l'educació en valors es treballa també a l'aula.
Isabel López, Aline Botella i Isabel Ruiz són professores en actiu que van arribar a l'escola pràcticament quan aquest va néixer.
"Hi havia molt poques coses: les parets i poc més. I no hi havia ni un llibre", recorda Botella, professora d'Infantil, que destaca que la biblioteca, des d'aleshores, s'ha reformat en diverses ocasions.
 Isabel López reconeix que tots "vam venir perduts, faltava de tot i la gent no ens coneixíem, excepte un matrimoni". La seva companya Isabel Ruiz afirma que "ara no hi ha molta diferència de mentalitat pel que fa al principi. Segueix vigent la coeducació, la no discriminació i el respecte cap als altres". "
La foto i el text pertanyen al diari Información i podeu trobar la notícia en el següent enllaç:
http://www.diarioinformacion.com/elche/2010/05/08/miguel-cervantes-celebra-25-aniversario-iniciativas-retrospectivas/1007029.html