dimecres, 24 de febrer de 2010

Un poc d'història d'Elx.Les imatges són del llibre El Baix Vinalopó de Jaume Lloret, Isabel Valero, Antonia Maruhenda i Carmen Pastor.

2 comentaris:

Antoni de la Torre ha dit...

Quina edició més bona, aquella que va fer l'Editorial Gregal per a presentar les comarques valencianes en l'assignatura de Coneixement del Medi (o Naturals?), ara fa 22 anys!!! Recorde que la vaig ressenyar en la Revista La Rella, núm. 8 (1989). La versió del Baix Vinalopó estava plena de virtuts, i alguna mancança: No s'incloïa Guardamar (tot i pertànyer "oficialment" al Baix Segura) com a poble valencianoparlant, i també hi faltava l'esment del trobo i l'Aquari -ja existent- de Santa Pola... Però, és un gran llibre i molt motivador per a l'aprenentatge. Ja no es deu trobar a les llibreries. Encara l'utilitzeu -que no siga escanejat? S'ha reeditat? Enhorabona pel blog. Salutacions.

VEstrada ha dit...

No utilitzem el llibre com a llibre de text, fem ús d'ell com a material complementari. No s'ha tornat a editar, sino haguerem comprat alguns exemplars. Salvador Valero (un dels autors) ens ha passat tot el llibre escanejat. Sembla que ja no hi ha possibilitats de reedició. El llibre no parla de les comarques valencianes, només tracta de la comarca del Baix Vinalopó.