dimecres, 23 de setembre de 2009

QUE VOLEM SABER SOBRE ELX?

Població. Aproximadament 230.000 habitants de l'any 2008
Cultura i tradicions.
Grandaria. Els km2
El riu Vinalopó

3 comentaris:

Toni de la Torre ha dit...

Salutacions a tots i a totes les que porteu avant este fantàstic blog educatiu. He vist l'activitat que el professor us proposa i volia contar-vos que des de València també parlem d'Elx i l'investiguem. Us enllace amb els treballs que els meus alumnes de 2n de Batxillerat feren de la vostra meravellosa ciutat fa dos anys, quan baixaren a veure la Dama d'Elx. Mireu quina impressió els va produir i les entrevistes que feren a la gent d'Elx. Us encoratge a continuar treballant amb el blog i a publicar-hi els vostres resultats i opinions, alumnat i professorat del Miguel de Cervantes. Continuarem llegint-nos.
Visiteu:http://segondebat.blogspot.com/search/label/Excursi%20a%20ELX

Anna de la Torre ha dit...

Ens agrada saber que a València també lligen el nostre blog.L'alumnat de la escola té costum de visitar aquella ciutat quan arriba a Cinqué curs; a nosaltres, els de tercer, ja ens arribarà el moment d'ací a dos cursos. Ens complau saber que també alumnat de València ens visita i fa treballs tan bonics. Gràcies per l'intercanvi.

admin ha dit...

Moltes gràcies Toni pel teu comentari i suggeriments, ho mirarem. Igualment agraïts a Anna pel seu escrit i pel seu comentari.
Vicent Estrada